VOSSEN

Financiële Dienstverlening
Administratie en Fiscale Advisering


Inkomstenbelasting

Belastingaangifte

Als u een aangiftebrief hebt ontvangen, moet u aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen doen. Hebt u geen aangiftebrief voor 2015 ontvangen? Maar verwacht u wel dat u belasting moet betalen of denkt u dat u meer dan € 14 terugkrijgt? Doe ook dan aangifte. 

Wij staan u terzijde met het invullen van de belastingaangifte, het eventueel aanvragen van uitstel of het aanvragen van een toeslag die op u van toepassing kan zijn.

 

Toeslagen

Hebt u een zorgverzekering, een huurhuis of kinderen? Dan kunt u hiervoor misschien een bijdrage in de kosten krijgen. Zo'n bijdrage heet een toeslag.

Er zijn 4 toeslagen:

Toeslag berekenen

Wilt u weten of u recht hebt op een toeslag? En zo ja, hoeveel? Neem dan contact met ons op.

Toeslag aanvragen

Als u een toeslag wilt krijgen, moet u deze zelf aanvragen bij Belastingdienst/Toeslagen. Alleen het kindgebonden budget hoeft u meestal niet zelf aan te vragen.

U hoeft een toeslag maar 1 keer aan te vragen. Daarna krijgt u de toeslag elk jaar vanzelf. 

Toeslag wijzigen

Als er iets verandert in uw situatie, kan de hoogte van uw toeslag veranderen. Bijvoorbeeld als u gaat trouwen, verhuizen of als u minder gaat verdienen. U moet wijzigingen in uw situatie aan ons doorgeven. Geef uw wijzigingen binnen 4 weken aan ons door. 

Toeslag stopzetten

U kunt uw toeslag op elk moment stopzetten. Dit kan ook met terugwerkende kracht.

 

Belastingadvies

Belastingadvies voor Particulieren, die moeite hebben met het invullen van hun belastingformulieren.

Wij zijn gecertificeerd belastingconsulent en geven antwoord op uw vragen over inkomstenbelasting, toeslagen, omzetbelasting alsook erf- en schenkbelasting. 

Belastingwetten wijzigen constant. Als u er zeker van wilt zijn dat u niet te veel belasting betaalt, kunt u het invullen van de aangifte aan ons overlaten.

Wij zijn aangesloten bij Register Belasting Adviseurs.
Deze organisatie verplicht ons om de actuele kennis op een hoog peil te houden.

Bij ons ontvangt u een deskundig, persoonlijk advies.